Crap cu legume la cuptor

de mimmi in Crap / Caras, 11 Apr 2011 | 8311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  crap romanesc (3Kg)
  • 1 kg cartofi
  • 300 g morcovi
  • 3 ardei capia
  • 400 g mazare
  • 2 cepe
  • 200 g brocoli
  • 1 capatana usturoi
  • 200ml vin rosu
  • vegeta
  • ulei de masline
  • Condiment pentru peste
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume la cuptor:

Se curata pestele de solzi,se eviscereaza,se spala,se sterge cu un prosop curat si se condimenteaza. Legumele,se spala,se curata,se taie felii,se condimenteaza dupa gust cu vegeta si se umple pestele cu ele,iar cartofii se pun pe langa peste. Se pune 200 ml vin rosu,se stropeste pestele cu ulei de masline si se pune apa pana la jumatate. Se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu,pana se fac legumele. Se serveste cu mujdei de usturoi. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor in sos de vin pe pat de cartofi