Covrigi cu cas si chimen

de lili in Prajituri, 26 Dec 2010 | 10290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 500 gr. margarina
  • 2 oua
  •  sare
  • branza
  • 2 linguri bune de smantana
  • Chimen
  • drojdie
  • cascaval

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu cas si chimen:

 Faina, margarina, ouale, branza, chimenul si drojdia(inmuiata in lapte) se amesteca, formand un aluat destul de moale care se framanta bine.Se pune sare dupa gust si se lasa aluatul la dospit cca.o ora. Dupa ce este dospit se intinde o foaie de 1/2 cm, se taie covrigeii cu forma. Se pun in tava de copt si peste ei se rade cascaval.Se lasa la cuptor pana se rumenesc. Cine vrea ii poate unge cu ou si apoi sa presare cascaval pe ei.


Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu cas si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]