Covrigei umpluti cu carne

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 8796 vizualizari

 

Seria retetelor preparate rapid continua....Astazi m-am hotarat sa expun o reteta extrem de simpla dar ideala pentru o seara cu prietenii la un ''Rummy'' :)

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi covrigei (eu am luat Pambac)
  • 500 g umplutura ca pentru parjoale
  • 500 ml lapte
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei umpluti cu carne:

Covrigeii se pun la inmuiat in lapte cald, apoi se ia fiecare covrigel  in parte si se umple cu carnea tocata,se aseaza pe o  tava tapetata cu hartie pergament.Oul il batem spuma si ungem covrigeii .Dam la cuptorul preancalzit  la 200 grade timp de  10 min.

Se servesc atat calzi cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu oua