Covrigei cu chimen

de Adele in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2014 | 7257 vizualizari

 

M-am inspirat dupa reteta Claudiei :http://www.bucataras.ro/retete/covrigei-cu-branzeturi-in-si-chimen-63549.html ..
Sunt minunati de buni ..:P

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr de faina.
  • 150 gr telemea rasa.
  • 1 ou.
  • 100 gr unt/margarina.
  • 10 gr sare.
  • chimen.
  • 5 gr drojdie.
  • 50 gr apa calda.
  • 1 ou pentru uns.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu chimen:

Am pus drojdia intr-un pahar cu apa calda si am dizolvat-o,dupa care intr-un vas am amestecat faina cu sare,chimen si branza rasa ,am adaugat oul ,untul taiat bucati si drojdia si am framanta un aluat potrivit.

Din aluat am taiat bucati mici din care am format covrigeii unul cate unul in mana(daca aveti forma o puteti folosi) i-am asezat in tava ,i-am uns cu ou si deasupra am presarat sare.Dupa care i-am dat la cuptor pentru 20 de minute la 200 °.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]