Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu

de ala_oancea in Salate, 19 Oct 2009 | 5064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr cous-cous
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare, piper, chimen, coriandru
  • patrunjel verde
  • cremvursti de pui
  • masline verzi cu ardei
  • tofu afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu:

Se caleste ceapa in putin ulei de masline, se adauga usturoiul si ardeiul iute tocate marunt. Se adauga poi cous-cous-ul.
Se lasa sa se calesca putin, apoi se adauga apa, putin cate putin amestecand si verificand daca este fiert cous-cous-ul.
Se condimenteaza cu sare, piper, chimen si corandru macinate. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.
Am servit ca si salata rece, cu crevursti prajiti in cuptor, masline si tofu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata orientala cu peste afumat