Cotlet de porc in sos balsamic

de rena in Porc, 13 Ian 2014 | 3896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne porc cca 2 kg.
  • usturoi
  • sare,piper,oregano
  • condiment pentru gratar
  • ulei de masline
  • 200gr.balsamic
  • 100gr. vin rosu
  • 1 lingura de mustar
  • o lamaie
  • 1 lingurita miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos balsamic:

Luam bucata de carne o intepam cu cutitul si bagam usturoiul taiat fasii groase.

Intr-o farfurie amestecam sarea, piperul,oregano si condimentul de gratar si ungem toata carnea.

Luam o bucata de plasa, sau cu sfoara de bucatarie, si legam bine bucata de carne sa-i dam forma unui sul

Intr-un pahar punem balsamicul,vinul,zeama de lamaie,mustarul,uleiul,mierea de albine si putina apa .Batem bine si turnam pe deasupra la sulul de carne.

Bagam la cuptor si  lasam sa se rumeneasca.

Servim cu orez sau cartofi .

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura aromata de porc