Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 14 Iul 2016 | 5999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati cotlet de porc
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup
  • 1/2 leg cu marar
  • vegeta/piper
  • apa
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker:

Bucatile de carne se condimenteaza,se pun pe rand la prajit in multicooker, se seteaza la functia Fry, se pune ulei de masline si rumenim usor pe rand bucatile de carne (atentie sa nu le ardeti).

Se pun bucatiile rumenite in Multicooker, punem apa cat sa acopere si ceapa tocata marunt,setam functia Boil pentru 40 minute.

Daca scade apa se mai adauga putin.

Intr-un castron amestecam mustarul cu ketchup si marar tocat marunt.

Il subtiem cu putina apa si turnam in vas peste carne.

Se mai lasa 5-10 minute dupa care se poate servii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:22

Tare bun!

T I M E A 1

17.07.2016, 15:24

Zamfira 1

19.07.2016, 08:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu zacusca si tuica