Cotlet de porc cu ceapa si mustar

de -Licurici- in Porc, 13 Dec 2017 | 3323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet de porc
  • 2 cepe
  • 50 g unt
  • mustar cu portocale Deluxe de la Lidl
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ceapa si mustar:

Carnea se spala, se usuca, apoi se da cu sare si piper si se unge cu mustar.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in untul topit, apoi se adauga bucatile de carne si se lasa 5-6 min pe fiecare parte, pana se rumenesc.

Se serveste cu piure de cartofi sau alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ceapa si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta