Cosulete aperitiv cu branza si masline

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 14293 vizualizari

 

sunt tartele din partea din spate a platoului

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. foietaj
  • 250 gr. branza dulce
  • 150 gr. branza sarata
  • 100 gr.masline feliate
  • 100 gr. cascaval ras
  • 1 ou
  • 3-4 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete aperitiv cu branza si masline:

Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.
Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.Formele de mini tarte le ungem cu ulei si le "tapetam" cu aluat foietaj. Adaugam compozitia in forme si la introducem la cuptorul incins aprox.30 min.

Se pot servii atat reci cat si calde.

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabos