Cornuri cu cremvusti

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 4376 vizualizari

 

Un aperitiv usor!!

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 praf de sare
  • 100 ml apa calduta
  • 10 gr drojdie proaspata
  • 1 lingura de ulei
  • 6 bucati de cremvusti
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu cremvusti:

ALUATUL:

Faina se pune intr-un castron , se pune zaharul si praful se sare se amesteca si se face groapa in mijloc.

Se pune drojdia dizolvata in apa calduta si incepem sa framantam , adaugand apa calduta putin cate putin, la final se pune uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat
Se pune la dospit, acoperit , la caldura vreo 30 min.

Se intinde foaie , se taie patratele si se pune cascaval ras, jumate de cremvusti , se ruleaza , se pune in tava cu hartie de copt si se ung cu ou batut.

Se dau la cuptorul preincalzit(foc potrivit) 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu cremvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

diaconta 1

15.04.2013, 16:45

Diana,nu de fata radeam,de formulare )))))) dar acum a corectat,i-a "desperecheat" ))))

gaby_duceag 1

15.04.2013, 16:47

diaconta
15.04.2013, 14:15

Gaby,poate s-au imperecheat sa mearga la Slanic

)))))))))))))))))))))))

Dea_Dea 1

15.04.2013, 21:21

carcotase mai sunteti de asta imi sunteti dragi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
"Beef Wellington" vegetarian