Cornuri cu ciocolata si gem

de adasev12 in Dulciuri, 7 Feb 2011 | 5592 vizualizari

 

ceva dulce de rontait....

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 10 g drojdie proaspata
  • lapte cat cuprinde
  • 3 lg zahar
  • 1 ou
  • 2 lg margarina
  • nutella
  • bucatele de ciocolata
  • gem ( de gutui am folosit eu)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu ciocolata si gem:

Drojdia se dizolva in lapte caldut, se presara cu putina faina si se lasa putin la loc cald. Cand a facut basicute se toarna in mijlocul fainii, se pune si margarina, se bate oul cu un praf de sare si se toarna si el , zaharul se dizolva in lapte si se amesteca coca cu mana, apoi se ia la framantat pana se dezlipeste de pe maini si crapa aluatul.

Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, apoi se ia si se imparte in doua, din fiecare bucata se face cate o foaie intinsa rotunda , care apoi se taie in  opt bucatele. Se unge cu nutella, gem si ciocolata ( am folosit eu in premiera cioco...am rupt-o bucatele mici....). Se ruleaza cornurile si se asaza in tava. Se lasa 15 min sa se odihneasca  apoi se introduc la cuptorul incins la 200 grade. Cand s-au copt pe trei sferturi ( cam dupa 30 min) se scot si se ung cu miere...eu nu am avut pensula si am turnat cu lingurita.... se baga iar la cuptor si se mai lasa 10 min-15 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu ciocolata si gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune rosii