Cornulete insiropate

de Bucataras in Prajituri, 28 Apr 2009 | 9528 vizualizari

 

Gogosica maimutica, zisa si Maimutica gogosica, ne-a trimis si a doua reteta.

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 3 oua
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar lapte
  • drojdie un cubulet
  • 2 plicuri praf de copt
  • 4 linguri zahar
  • 1 kg faina
  • Sirop:
  • 250 gr zahar
  • 250 ml apa
  • esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete insiropate:

Aluatul se lasa 1 ora la dospit. In jumatate de coca se poate pune cacao. Dupa ce s-au copt, cornuletele se scufunda o data in siropul fierbinte, dupa care se tavalesc prin nuca (zahar, nuca de cocos).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete insiropate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu nuca de cocos