Cornulete Fragede cu Nuca si Jeleu

de Valyvalentyna in Dulciuri, 31 Ian 2015 | 7939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina,
  • 250 gr unt gras,
  • 1 praf de copt,
  • 1 zahar vanilat,
  • 3 linguri otet,
  • 13 linguri de apa,
  • un praf de sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete Fragede cu Nuca si Jeleu:

Punem faina intr un lighean  adaugam sarea si facem o gropita in mijloc in care punem praful de copt, untul moale, zaharul vanilat, otetul si apa. Si ne apucam de framintat un aluat nelipicios si dupa sa infainam masa de lucru{nu e nevoie sa lasam aluatul la rece} si formam cornuletele.

Apoi le punem in tava tapetata cu hirtie de copt si le bagam la cuptor la 180 de grade pina se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete Fragede cu Nuca si Jeleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu nuca