Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca

de Aletta in Prajituri, 5 Oct 2015 | 14654 vizualizari

 

Niste cornuri delicioase, usor de preparat.
Timea, este bucatarul de la care m-am inspirat pentru aceasta reteta.
Va invit sa le incercati ! ;)

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj 400 de grame
  • 4 linguri de crema de ciocolata ( Nutella)
  • 3 linguri de nuca macinata
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • zahar pudra
  • coaja de la o portocala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca:

Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru preserata cu faina si se intinde nu foarte mult pentru a se umfla mult mai frumos cornuletele.

Crema de ciocolata (nutella am folosit eu) se amesteca cu nuca macinata si zaharul.

Compozitia rezultata se intinde peste foaia de foietaj si se taie dreptunghiuri din care se formeaza cornuletele.

Se introduc in cuptorul deja incalzit,aproximativ 20 de minute, sau pana se rumenesc.

Se pudreaza cu zahar pudra , (DR OERKER am folosit eu. )

TIPS-URI

1

Coaja de portocala se poate schimba cu coaja de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta combinata cu dovleac si gutui