Cornulete cu dulceata

de lacrimioara in Prajituri, 23 Sep 2010 | 15465 vizualizari

 

sant simple si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 225 gr unt,
  • 225 gr branza philadelphia,
  • 250 gr faina,
  • zahar pudra cu zahar vanilat,
  • un borcan dulceata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu dulceata:

untul impreuna cu branza philadelphia la temperatura camerei se amesteca bine cu mixerul, apoi se adauga faina. O sa iasa un aluat moale care se pune in folie si se da la frigider 2 -3 ore. Se scoate coca se imparte in 3 si se intinde patrat. Se taie patratele mici se pune dulceata si se ruleaza. Se pun in tava unsa cu ulei si se coc 25 minute pana se rumenesc.

Atentie cand se intinde coca, presarati faina ca altfel se lipeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu migdale