Cordon bleu de pui

de dakris in Pui, 7 Mai 2012 | 49419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui dezosat
  • 2 oua
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii sunca praga
  • sare, piper
  • faina
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu de pui:

Din pieptul de pui se pregasc 4 bucati de carne ca pentru snitele, care se aromatizeaza dupa gust.

Pe fiecare bucata de carne se aseaza cate o felie de sunca si una de cascaval, intregi ori taiate fasii. Se ruleaza ca pe o sarma, se trece prin faina, prin ouale batute si apoi prin pesmet si se pun in ulei incins. Se prajesc pe ambele parti la foc mic spre mediu pana capata o culoare aurie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

bybyka 1

18.05.2012, 16:02

cum ai facut orezul cu legume?as dori reteta exacta pentru ca arata f bne...

dakris 1

21.05.2012, 14:37

bybyka, garnitura ce o vezi in fotografie sunt,de fapt, legume mexicane (bonduelle mexico mix)sotate,adica fierte in apa cu sare, strecurate, si, apoi calite cu putin unt.
Orezul cu legume eu il fac cam asa:
http://www.bucataras.ro/retete/orez-cu-legume-29683.html
Numai bine!

MOKUSKA 1

11.05.2014, 10:20

delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu