Cordon bleu cu vinete

de Julie in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2011 | 4943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata,
  • 150 g sunca presata,
  • 150 g cascaval,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • faina,
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu vinete:

Se bat ouale cu sare si piper. Se taie vanata in felii subtiri, se presara cu sare si se lasa deoparte 15 minute. Se sterg apoi de apa, cu prosoape de hartie. Se taie felii subtiri, cascavalul si sunca. Se fac sandwich-uri din doua felii de vinete, iar la mijloc se pune cate o felie de sunca si una de cascaval.

Pachetul astfel obtinut, se trece prin faina, ou, pesmet, apoi se prajeste in ulei fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu ardei rosu copt