Cordon Bleu

de Irina in Pui, 31 Mai 2015 | 24355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui feliat
  • 3 felii de sunca
  • 200 g cascaval Sofia
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Am batut fasiile din piept de pui, dupa care le-am condimentat cu sare si piper.

Am asezat cate trei fasii de piept de pui usor suprapuse, pentru a forma o "foaie" mai mare. Am asezat deasupra o felie de sunca, iar peste sunca felii de cascaval, dupa care am format rulouri. Am obtinut astfel trei rulouri.

Am trecut rulourile prin faina alba, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Am asezat rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei de masline, dupa care le-am pus la cuptor pentru 20 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de musaca de cartofi cu carne de pui, cu cartofi taiati rondele