Cordon Bleu

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2014 | 10478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de carne de porc
  • 4 felii de cascaval
  • 4 bucati branza topita felii
  • 4 bucati de sunca
  • 4 felii bacon felii
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Se iau bucatile de carne si se bat ca pe snitele,se sareaza si se pipereaza,pe jumatea la fiecare bucata de carne am adugat o felie de branza topita,una de sunca,cascaval si bacon.Jumatatea goala o aducem peste cea umpluta si o prindem cu betisoare de frigarui. Batem ouale ,dam fiecare bucata de carne prin faina si prin ou si punem la prajit,putem face garnitura din orice.

Dupa ce s-au prajit le scoatem pe un prosop de hartie si scoatem betisoarele cu grija.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]