Conopida pane cu iaurt

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2015 | 3987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri iaurt natur
  • 1/2 plic praf de copt
  • Sare
  • Piper
  • 100 ml ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane cu iaurt:

Se spala conopida, se taie bucatele si se fierbe in apa cu sare. Apoi se scurge si se paseaza cu furculita. Intr-un vas se bat ouale cu faina, iaurtul, praful de copt, sare si piper. Se mai adauga iaurt daca e necesar. Aluatul trebuie sa fie mai gros, sa nu se lipeasca la prajit. Se adauga in aluat conopida pasata. Se amesteca bine. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in uleiul incins. Se prajesc pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta. Servim conopida alaturi de iaurt cu usturoi. Sper sa va placa. Pofta va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane