Conopida cu sos alb

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 10 Ian 2016 | 8950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conopida;
  • o jumatate de gogosar rosu;
  • o cutie (300 g) porumb dulce;
  • 50 g cascaval ras;
  • 2 oua;
  • sare, piper;
  • sos:
  • 200ml smantana lichida,
  • o lingura smantana;
  • 150g cascaval,
  • 50 g mozzarella,
  • un cub de unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sos alb:

  1. Am fiert conopida in apa cu sare, 15min, apoi am asezat-o intr-un vas termorezistent.
  2. Am taiat gogosarul feliute si l-am adaugat peste conopida, apoi am pus si porumbul si am presarat cu sare si piper.
  3. Pentru sos, am pus untul in tigaie, am adaugat cascavalul si mozzarella date pe razatoare, apoi smantana, am amestecat si le-am lasat pe foc 2 min.
  4. Am adaugat sosul peste conopida.
  5. Am batut doua oua cu sare, le-am pus pe deasupra, apoi am presarat cascaval ras.
  6. Am bagat vasul 20 min in cuptor, pana s-a rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]