Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 13 Aug 2013 | 16149 vizualizari

 

Mi-am amintit ca fratele meu imi spunea ca in Olanda a servit conopida cu sos de mustar , asa mi-a venit ideea . Conopida are un continut caloric scazut . Am eliminat prajitul in mult ulei prin coacerea la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 4 linguri mustar clasic
  • 4 linguri ulei masline
  • chimen macinat
  • piper alb
  • sare
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]:

 Conopida se desface in buchetele, se opareste in apa sarata pana se inmoaie usor .

Scurgeti conopida de apa si condimentati cu piper alb si chimen macinat .

Amestecati mustarul cu doua linguri de ulei si doua linguri de apa .

Treceti buchetelele de conopida prin acest sos si apoi prin pesmet .

Conopida astfel pregatita o puneti la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt.

Stropiti fiecare buchetel de conopida cu ulei si mentineti la copt pana incep sa se rumeneasca.

Serviti cu legume proaspete de sezon .

TIPS-URI

1

La piata , alegeti conopida de culoare alba , foarte usor galbuie . Cea alb-verzuie inca nu este ,, coapta ''.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Varza calita