Conopida cu ciuperci si smantana

de ianculubita in Mancaruri de legume, 14 Noi 2013 | 15441 vizualizari

 

Pentru ca e sezonul,va recomand o gustoasa mancare cu conopida.

 

INGREDIENTE

  • o conopida mica
  • 500g ciuperci
  • 300ml smantana lichida
  • 2linguri ulei
  • 1ceapa mica
  • 1cana cu lapte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ciuperci si smantana:

Conopida buchetele,le oparim 5min in apa cu sare,le scoatem si le lasam sa se scurga;in cratita cu ulei incins punem ceapa la calit,adaugam conopida,dupa cateva minute ciupercile feliate,amestecam sa nu se lipeasca iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1cana cu lapte,1cana cu apa putina sare si lasam sa fiarba 20-30min;dupa acest timp,mai potrivim de gust,adaugam smantana,lasam cateva minute pe foc sa se ingroase sosul apoi servim.

TIPS-URI

1

laptele este optional la fiert,eu pun mereu,mai ales cand gatesc ciuperci,pentru ca intareste culoarea alba a preparatului

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel a la dijonaise