Piftelute de dovlecei

de Alina26 in Mancaruri de legume, 3 Apr 2013 | 3942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 dovlecei potriviti
  • 70g paine inmuiata
  • 4 linguri de parmezan
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute de dovlecei:

Spalam dovleceii si ii taiem cubulete mici.Intr-o tigaie incalzim uleiul si catelul de usturoi zdrobit.Dupa ce s-a incalzit uleiul,scoateti usturoiul si adaugati dovleceii taiati.Lasati la foc potrivit,pana se rumenesc.

Dupa ce s-au facut dovleceii,ii dati pe robot cu putina sare,oul si paina inmuiata (si stoarsa).Puneti aceasta compozitie intr-un bol si adaugati parmezanul,putin piper si mestecati .Mai adaugati paine daca nu reusiti sa faceti piftelutele.Oricum compozitia trebuie sa fie putin moale.

Faceti piftelutele si le treceti prin pesmet.Puteti sa le prajiti in ulei fierbinte,sau le puneti intr-o tava la cuptor preincalzit la 200° pana se rumenesc.

Serviti-le calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (10)

loredanaaa 1

03.04.2013, 23:11

bune,o sa-i incerc si asa

Alina26 1

04.04.2013, 00:18

VA MULTUMESC....SUNT CHIAR BUNE!!!!

_Alina_ 1

04.04.2013, 08:46

Tare-mi plac chiftelutele de dovlecel!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aloo bonda