Compot de piersici albe

de ianculubita in Sirop / Compot, 31 Aug 2013 | 6656 vizualizari

 

Nu stiu care este povestea acestor piersici dar eu cred ca vechiul proprietar al acestei gradini,unde avem tot felul de legume si fructe, a facut un experiment si a altoit un piersic cu cais;nu va imaginati ce parfumate sunt;in afara de faptul ca au puf si sambure de piersica,ai impresia ca mananci caise.
Am facut putin compot si urmeaza si putin gem!!!

 

INGREDIENTE

  • piersici
  • zahar
  • zahar vanilat(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici albe:

Piersicile spalate,puse in borcane,masuram apa pentru sirop,o punem intr-o oala impreuna cu zahar,cate 1-2 linguri la fiecare borcan,in functie de dulceata fructelor si vanilia sau cine are 2-3 picaturi de esenta de piersici;eu am dar nu a fost nevoie;amestecam cu o lingura pana se topeste zaharul(nu pe foc)apoi umplem borcanele cu sirop,infiletam bine capacele si le sterilizam 5 min.din momentul fierberii apei;lasam sa se raceasca in apa apoi le depozitam la camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici albe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de piersici