Coltunasi cu branza

de nadiuta123 in Dulciuri, 8 Feb 2012 | 11531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 400 gr faina
  • 2 oua(1 doar galbenus)
  • apa calda
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 1/4 kg branza de vaci
  • 1 ou
  • 50 gr unt
  • 200 ml smantana
  • 25 gr gris
  • zahar vanilat 1
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza:

ALUATUL:Intr-un castron se pun faina, ouale ,sarea si apa treptat amestecand continuu. Cand aluatul este gata se intine foarte bine si se taie cu un pahar.

Intr-un alt castron se amesteca branza cu oul ,untul, grisul si zahar vanilat si se amesteca bine.

Cu o lingurita se ia compozitie si se aseaza in mijlocul cercului de aluat format cu paharul si se inchid folosind o furculita.

Se pune o oala cu apa  un pic sarata pe foc sa fiarba. Dupa ce a dat in clocot se reduce focul la jumatate si se adauga coltunasii sa fiarba. Cand sunt gata fierti se ridica la suprafata si cu o spumiera se scot si se aseaza intr-un castron cu unt topit . Deasupra se orneaza cu smantana si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu banana in compozitie reteta simpla si gustoasa