Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat

de Sorinnaa in Dulciuri, 7 Ian 2014 | 27720 vizualizari

COMENTARII (9)

Cris2711 1

07.01.2014, 19:28

Fain au iesit!

Ela68 1

07.01.2014, 19:47

foarte bune ! asteptam sa le umpli

Bunica 1

07.01.2014, 19:52

Si dupa ce le umpli sa arunci cu ele in noi........ca nu ne suparam sa fim batuti cu eclere))

Sorinnaa 1

07.01.2014, 20:03

Bunica, cu cea mai mare placere.

- Andreea - 1

08.01.2014, 07:25

Ador eclereleeeeeeeeeeeee

MotanLaOale 1

08.01.2014, 08:26

MihaelaB79 1

23.01.2014, 09:20

ce tb sa fac sa nu se mai lase dupa ce le scot din cuptor?ele cresc frumos dar cand le scot se lasa...

MihaelaB79 1

23.01.2014, 09:21

Sorinnaa 1

07.02.2014, 20:40

mihaela, nu trebuie sa deschizi usa la cuptor cand ele se coc sau nu este faina buna. eu am folosit boromir 000 si am mai incercat si 650 si de fiecare data ies excelent.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]