Cochilii

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2010 | 3429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de muschi tiganesc,
  • 1/2 ardei rosu capia,
  • 20 g cascaval,
  • 50 g branza,
  • 50 g unt,
  • faina 80 g,
  • 1 ou,
  • 1 ciuperca.  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cochilii:

Se framanta un aluat din unt, faina, 1 ou si branza.Se lasa la rece o jumatate de ora.

Pregatim apoi umplutura, taiem marunt de tot ardeiul, ciuperca si muschiul tiganesc, Dam pe razatoare cascavalul.Ciuperca tocata marunt se caleste putin ca sa nu lase zeama la cuptor.Apoi scoatem aluatul, il intindem in foaie subtire, se presara tocatura fina din ciuperca, muschi, ardei.Se taie fasiute potrivit de lungi si se ruleaza.

Se coc in tava pe hartie de copt cu cascaval ras deasupra.Se servesc cu putina branza rasa deasupra.Sunt delicioase aceste mici cochilii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cochilii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bucataras Medi 1

05.03.2010, 08:36

bun si aspectos...............

epurasha2bb 1

05.03.2010, 09:10

multumesc medioto! sunt numai buni de papat cand ai musafiri sau cand lucrezi ceva la calculator si nu ai timp sa stai la masa... si mai iei cate una !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv spirale cu branza si masline