Clafoutis cu cocos si ananas

de rodicamaria in Dulciuri, 3 Feb 2013 | 3190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie compt ananas rondele
  • 100 g zahar
  • 90 g faina
  • 80 g fulgi cocos
  • 250 ml lapte cocos
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • unt pt.uns tava
  • o tava rotunda cu diametrul 23 cm
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu cocos si ananas:

Se unge tava cu unt si se aseaza feliile de ananas,taiate in doua sau chiar in patru,sa incapa cat mai multe.

Ouale se amesteca cu zaharul.Apoi se adauga laptele de cocos ,se amesteca si apoi se adauga laptele.Se omogenizeaza  bine.

Se adauga apoi fulgii de cocos si faina amestecand repede cu telul ca sa nu se formeze cocoloase.

Se toarna amestecul in tava peste feliile de ananas.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade si se coace pana trece proba cu scobitoarea.

Se taie cand este complet rece.

TIPS-URI

1

Cutia cu lapte de cocos am scos-o din frigider si am pus-o pe calorifer(cam 15-20 min),sa se incalzeasca si sa se omogenizeze continutul.Apoi am deschis-o si am folosit-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu cocos si ananas" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piscoturi, iaurt si mandarine