Ciuperci umplute

de Panacris in Mancaruri de legume, 22 Feb 2019 | 3342 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun, rapid și sățios! Cred că în fiecare frigider, există urme de mezeluri și brânzeturi, iar ciuperci găsiți oricând în magazine;) Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci brune 1000 g,
  • bacon 100 g,
  • caşcaval afumat cca. 15 felii,
  • sare aromată,
  • unt aromatizat cu ardei.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se spală, eventual se curăță de pieliță.

Într-o tavă tapetată cu foaie de pregament se așează pălăriile de ciuperci,în care se pune câte un vârf de cuţit cu unt aromatiat cu ardei, şi se sărează cu sare condimentată a la Panacris ( vezi rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html ), apoi se pun în cuptorul preîncins, cca. 10 minute,la foc mediu, până ce se înmoaie;)

Se scot apoi și se umplu cu bucăţile de bacon, mărunţite, apoi se dau din nou la copt cca. 10 minute la foc mediu.

Ultima acțiune, e cea, de a acoperi ciupercuțele cu felii de caşcaval afumat, apoi se dau din nou la cuptor ptr cca. 5 minute la foc mediu.

Se servesc ca atare, calde sau reci;)

TIPS-URI

1

P.S. Au disparut instant! Ar fi mai mers vreo două tăvi ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor