Ciuperci umplute

de 28_andreea in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 5524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr telemea de vaca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

ciupercile se curata de coaja si se aseaza intr-o tava.piciorusele se taie marunt si se calesc 5 minute intr-o lingura de ulei.cascavalul si branza se amesteca pana se omogenizeaza bine si se adauga apoi piciorusele calite.se amesteca iara pana se omogenizeaza.cu crema obtinuta se umple ciupercile.deasupra se rade cascaval.se pune o lingura de ulei in tava si se da la cuptor ptr 30-45 minute pana ciupercile s-au facut si cascavalul s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]