Ciuperci umplute

de lilik in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 4558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • miezul de la 2 felii  de paine inmuiat in lapte
  • parmezan(cascaval ras)
  • sare,ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

se iau coditele de la ciuperci(champignon),se curata si se toaca marunt.amestecam cu oul,painea inmuiata,sare,catelul de usturoi pisat. Cu compozitia obtinuta umplem palariile ciupercilor. Punem in tava, presaram parmezan si le punem deasupra putin ulei. Dam la cuptorul preincalzit la 200° timp de 25-30 min. Se pune si patrunjel daca doriti.

TIPS-URI

1

sa nu spalati ciupercile ca li se duce tot gustul.stergeti-le cu un prosop uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

lilik 1

09.10.2010, 21:49

eu nu am adunat niciodata....le cumpar kamy

nadina73 1

10.10.2010, 18:26

lilik dar daca snat pline de pamant?imi crapa dintii5f imi plac tare mult

lilik 1

10.10.2010, 18:32

mai nadina de obicei alea cumparate sunt curate si ajunge dak le stergi cu un prosop uscat dar dak sunt culese dupa ploaie e alta treaba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua rascoapte cu cascaval