Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 21 Iul 2011 | 5128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 3 aripioare
  • 3 copanele mici
  • 1/2 conserva rosii decojite
  • 2 catei usturoi
  • otet balsamic
  • sare,piper,chili
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii:

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul se incinge si se aseaza ciupercile

Se intorc pe ambele parti,iar cand sunt gata se aseaza pe o farfurie. Un catel de usturoi se zdrobeste si se amesteca cu 1 lingura ulei. Ciupercile se imbraca in acest sos si se pastreaza la cald.

Aripoarele se pun la fiert pentru 10-15 minute,se scot,se condimenteaza si se pun si ele pe gratar pana se rumenesc. Peste pojghitele ramase in gratar se pun rosiile zdrobite si un catel de usturoi zdrobit. Se lasa se se intrapatrunda aromele,se asezoneaza cu patrunjel si se pune peste aripioare.

Pe o farfurie se aseaza ciupercile,in mijloc un inel de ardei si aripioare in sos. Se presara cu patrunjel si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]