Ciuperci la cuptor

de Mirela Suba in Mancaruri de legume, 6 Iun 2013 | 11617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci potrivite
  • o ceapa mica
  • cateva fire de patrunjel
  • 50 gr cascaval
  • vegeta
  • unt
  • foaie pergament si folie de aliminiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Ciupercile se curata si se scoate coada. Se pun in tava pe foaia de pergament.

Coditele se taie marunt cu ceapa si se pun in tigaie cu putin unt sa se rumeneasca,apoi se adauga vegeta si patrunjelul.

Dupa ce este gata umplutura,in ciuperci se pune cate un varf de cutit de unt si apoi umplutura. Deasupra se pune cascaval ras sau taiat bucatele mici ca sa nu iasa din ciupeca.
 Peste tava se pune folie de aluminiu si se baga la cuptorul incins in prealabil si se da temperatura la jumatate. Cu 5 min inainte de a scoate de la cuptor,se ia folia de aluminiu si se mai baga la cuptor pt a prinde cascavalul crusta.

Se manca caldute. Pofta Mare!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon umplute la cuptor