Copanele cu fasole galbena la cuptor

de Rocsi in Pui, 18 Iul 2010 | 4563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 kg fasole galbena
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • ardei galben
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • usturoi
  • 1 canita vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu fasole galbena la cuptor:

copanelele de pui se spala bine si se indeparteaza tot puful.

se freaca cu putin ulei,sare,piper ,canita de vin rosu si cu 2-3 catei de usturoi pisati si se lasa asa intr-un bol.

Fasolea galbena se curata la capete si se spala bine.

ceapa se curata si se taie marunt.

morcovul se curata si se taie rondele.

rosiile se curata de pielita si se taie cubulete.

ardeiul galben se taie patratele.

intr-o tigaie se pune putin ulei.

peste se pune ceapa si rosiile 3-4 min.

apoi se pune fasolea galbena ,morcovul si ardeiul.

se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba cam pe jumatate.

apoi pasta de tomate se amesteca cu piper,sare si putina apa se toarna peste fasole si se mai fierb cateva min.

cat timp facem fasolea copanelele se pun intr-o tava si se dau la cuptor sa se faca cam pe 3 sferturi.

asadar avem fasolea pe jumatate fiarta si copanelele pe 3 sferturi.

se ia un vas yena ,se unge cu putin ulei se pun copanele si fasolea galbena printre ele.

se da la cuptor si cand e gata se scoate si se serveste.

noi am servit cu castraveciori murati....tare bun a mai fost!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu fasole galbena la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

19.07.2010, 02:32

si eu vin trebuie sa fie foarte buna rocsi ai chefuit la nunta?super 5 furcu

Rocsi 1

19.07.2010, 11:10

mersi nadina...da am chefuit acum 2 ani la nunta la fratele meu

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:08

bun,bun...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de morcov si ceapa