Ciulama de pui

de geobucataras in Pui, 31 Ian 2015 | 4899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • o ceapa
  • un ardei gras verde
  • ulei
  • o cana lapte
  • 2 linguri faina
  • smantana 20-25% grasime 300 gr
  • delicat de legume si un pic de gaina
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Ceapa o tocam marunt la fel si ardeiul.

Intr-un ceaunel calim ceapa si ardeiul, dupa care punem ciocanele (eu le-am dezosat si le-am taiat cubulete) si punem apa cat sa acoperim carnea. Lasam sa fiarba.

Cand a fiert carnea facem ingrosala pentru ciulama. Intr-un castron punem faina, dupa care adaugam laptele si amestecam bine cu telul. Dupa ce amestecam bine punem smantana, dam focul incet, luam un pic de zeama si o amestecam cu ingrosala, apoi o turnam peste tocanita si amestecam continuu.

Punem piperul si delicatul, dar amestecam continuu sa nu se lipeasca.

Simplu ca buna ziua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]