Ciulama de pui

de lilik in Pui, 3 Ian 2011 | 12521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 100-150 ml suc de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • 100-150 ml lapte
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • telina verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Spalam carnea si o punem intr-o cratita cu ulei,iar cand e putin rumenita punem ceapa taiata  marunt si lasam la innabusit cateva minute,apoi stingem cu sucul de rosii,acoperim cu apa(apa sa acupere de 2-3 degete carnea) si punem telina verde tocata marunt.

Lasam sa fiarba la foc potrivit,cu capacul pus pana carnea este fiarta.

Punem intr-o farfurie faina si o amestecam cu laptele bine,bine,apoi punem in cratita amestecand sa nu se formeze cocoloase,impreuna cu patrunjelul si lasam sa mai fiarba 10-15 minute.

Potrivim de sare si piper si dam deoparte.

Lasam sa se racesca cca 10 minute apoi punem usturoiul pisat amestecat cu putina apa.(a nu se pune inainte pt ca ii da gust de coclit)

Amestecam bine si servim calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

Sidy 1

04.01.2011, 16:10

Mamaliguta buna buna Stiu ce voi face maine....

kamy 1

05.01.2011, 17:17

o sa incerc si eu cu bulion 5f

lilik 1

06.01.2011, 16:00

Sidy,Kamy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe din pulpe de pui