Ciulama de pui

de La Ancuta in Pui, 22 Oct 2010 | 8971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se spala pieptul de pui, se taie bucatele si se pune la fiert cu apa cat sa-l acopere. Se spumeaza de cate ori este necesar.

Intre timp se taie ceapa marunt si se adauga peste carne. Se adauga si lingura de pasta de ardei. Se lasa pe foc pana fierbe carnea. Se mai adauga apa, daca este nevoie.

Faina se desface in putina apa si se adauga smantana. Se pune peste carne si se amesteca bine. Se adauga si usturoiul pisat si cimbrul. Se lasa sa mai dea cateva clocote, pana se leaga sosul si se potriveste de sare si piper.

Se serveste calda, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (16)

La Ancuta 1

24.10.2010, 17:35

Multumesc Nadina. Si eu fac destul de des, pentru ca ne place mult

nadina73 1

25.10.2010, 01:20

ionela2682 1

27.10.2010, 15:00

buna rau cu mamaliguta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]