Ciorbita de pui

de Rocsi in Ciorbe, 17 Feb 2010 | 6808 vizualizari

 

reteta e pentru 6-7 litri ciorba

 

INGREDIENTE

  • un pui de 1 kg si ceva sau 4 pulpe de pui
  • ardei rosu
  • ardeo verde
  • 1 morcov
  • o ceapa nu prea mare
  • patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • smantana
  • taietei
  • bors pntru acrit(sunt moldoveank si de aceea nu e ciorba fara bors)

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Puiul il transati ,se parleste putin la flacara de la aragaz pentru a indeparta tot puful si se spala bine.

intr-o oala de vreo 8 litri se pune cam pe trei sferturi cu apa si se pun bucatile de pui acolo.cand face spuma luati cu lingura toata spuma.

cand incepe sa fiarba puneti ardeiu rosu ,verde,ceapa,patrunjelul tocate si morcovul dat pe razatoare.

cand carnea e aproape fiarta se pune borsul in functie de cat de acru va place,vegeta,piperul.

cand incepe sa fiarba iar puneti taieteii o mana sau 2 cat de gros va place si il lasati pe foc pana cand sunt gata taieteii de fiert.cand e gata inchideti focul si prasarati patrunjel verde tocat si pe deasupra.

serviti cu putina smantana daca va place bineinteles...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]