Ciorbita de cocos

de ANCA in Ciorbe, 2 Noi 2009 | 10013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de cocoshhh
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina 
  • o cutie de rosii
  • un ou
  • fidea
  • bors
  • leustean, patrunjel
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de cocos:

Carnea de spala si se portioneaza, se pune la fiert 30 minute,  se spumeaza cand este nevoie.

Legumele le tocam marunt, eu folosesc robotul de bucatarie, si punem pe rand in ciorba radacinoasele, dupa 5 minute, adaugam ceapa si ardeiul, dupa 10 minute adaugam rosiile.

Separat, punem borsul la fiert(fiecare pune in functie de cat de acra doreste ciorbita, eu pun cam 1,25-1,5 litri) si cand da in clocot, il punem la ciorba.

Batem bine un ou, il punem in ciorba si amestecam bine sa se formeze zdrentele, apoi adaugam fideaua, mai lasam sa fierba 2 minute si oprim focul. Potrivim gustul cu sare, piper, punem patrunjelul si leusteanul tocat marunt si e gata de servit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ANCA 1

03.11.2009, 11:20

sa ai spor, Lumi!

danygospodina 1

01.12.2009, 17:15

Ma uitam si eu pe la ciorbite. Si vad ciorbita asta de cocos. Si ma intreb: de cand Anca face combinatii din astea cosmopolite in farfurie? Ciorba cu cocos...eu eram in cap cu nuca de cocos a Adinutei. Ma gandeam ca a turnat niste lapte de cocos...Si ma mai si laud!

ANCA 1

01.12.2009, 18:22

am zis eu si dincolo la pilaf, ca cineva tot se pacaleste!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zeama de cocos in stil Basarabean