Ciorba taraneasca

de Miha in Ciorbe, 16 Mai 2009 | 6390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 bucate telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 rosie
  • verdeata
  • sare
  • 500 ml bors
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca:

Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora.

Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin.

Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

yammy 1

17.05.2009, 19:00

Asta e preferata mea, numai ca pun si varza si orez pap cate 2 farfurii odata

Miha 1

17.05.2009, 22:53

Da,stiu ca se (mai) pune si varza,dar eu o evit din cauze de pitici. Si nu unii oarecare,ci unii mofturosi.

yammy 1

20.05.2009, 15:39

ei fiecare dupa gust, eu de exemplu pun ceapa tocata cat se poate de marunt, morcovi daca s-ar putea deloc daca am fi toti la fel ar fi monotonie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan in oala Zepter