Ciorba rosie de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 29 Sep 2014 | 4759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 gogosar mare rosu
  • 2 rosii mari de gradina
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • 1 cescuta hrisca
  • patrunjel si telina verde proaspat tocata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rosie de post:

Legumele se curata si se spala sub jet de apa rece.

Ceapa rosie se taie rondele, si se caleste usor in ulei.

Adaugam gogosarul taiat cubulete, morcovii trecuti prin robot si rosiile maruntite tot la robot.

Punem sare si piper dupa gust si bobite de mustar, comletam cu apa rece (cca 2l) si lasam sa fiarba la foc mic pana fierb legumele.

Spalam hrisca si o adaugam in oala, mai fierbem ciorba cca 10 minute,optim focul si presaram verdeata tocata.

Lasam sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rosie de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba cu mazare boabe si loboda, de post