Ciorba radauteana

de MOKUSKA in Ciorbe, 21 Sep 2014 | 6277 vizualizari

 

Cine nu mananca macar o data in viata ciorba radauteana, nici nu stie ce pierde. :x

 

INGREDIENTE

  • 1 spate pui
  • 1 pulpa pui
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 cartof
  • 5 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • 3 galbenusuri
  • zeama a 1/2 de lamaie
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Zarzavatul intreg si carnea spalata si curatata punem la fiert la foc mic. Dupa ce acestea au fiert le scoatem sa se raceasca (in afara de ceapa, cartofi si ardei).

In zeama clocotita aruncam usturoiul zdrobit, punem capacul si lasam 15 minute.

Intre timp zarzavatul si carnea tocam cat mai marunt.

Zeama o setrecuram si punem la fiert cu zarzavatul si carnea tocata.

Intre timp galbenusurile cu smantana le amestecam cu un tel foarte bine, treptat cu un polonic adaugam din zeama fierbinte peste oua si amestecand in continuu.

Compozitia obtinuta turnam peste ciorba clocotita, condimentam cu sare si zeama de lamaie dupa gust, dupa care stingem focul.

Se serveste cu patrunjel si smantana.

TIPS-URI

1

sa nu adaugati patrunjelul in oala de ciorba, pentru ca se strica de pe o zi pe alta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Constelatialeu 1

21.09.2014, 19:12

Te-ai facut ciorbareasa?

Lia_ 1

21.09.2014, 19:25

o s-o fac

Bya Ralu 1

21.09.2014, 19:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]