Ciorba radauteana

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 17 Oct 2010 | 6259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui(sau 2 pulpe)
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri smantana
  • 4 catei usturoi
  • leustean
  • ardei iute
  • delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert.Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui,care se taie bucati.Ceapa se toaca marunt,ardeiul si morcovul cubulete si se pun toate in oala inclusiv carnea.Cand au fiert legumele se adauga delikat .Smantana la temperatura camerei se amesteca cu 2 galbenusuri si usturoiul pisat.Din ciorba se ia un polonic de zeama si se amesteca cu smantana,apoi se toarna totul in oala si se mai fierbe 10 min.Se serveste cu leustean tocat si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de stevie