Ciorba cu perisoare

de Miha in Ciorbe, 2 Iun 2009 | 10976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 bucata telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 50 g orez
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • 500 ml bors
  • verdeata (marar,patrunjel,leustean)
  • 1 bucata de sfecla rosie (pentru culoare)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare.

Se pune apa la fiert si in momentul in care a dat in clocot se pun perisoarele.Se dau cateva clocote,se spumuieste daca este cazul,dupa care se adauga radacinoasele taiate cuburi mici.In cazul meu robotite,din aceleasi cauze,de copil mofturos. :(

Cand au fiert se adauga borsul fiert in prealabil si verdeata tocata.

Se mai lasa la fiert 10-15 minute.

Se serveste presarat cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda cu perisoare