Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata

de Sidy in Ciorbe, 28 Iun 2010 | 5644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 morcov
  • 250 g scarita
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • marar verde
  • smantana
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata:

Scarita se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare.Intre timp curatam morcovul si ceapa si le taiem marunt apoi le introducem in apa in care fierbe scarita.Adaugam pasta de gofosari si marar verde, lasam sa fiarba.

Varza o taiem dupa preferinta fideluta sau patratele si o adaugam in apa in care fierbe scarita. Adaugam apa daca mai este necesar, piper si boia.Lasam sa fiarba la foc potrivit pina sunt fierte toate.

Mararul verde il tocam marunt si il adaugam la ciorba dupa ce am stins focul.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Ciorba se acreste dupa preferinta cu zeama de pe ardei iuti, zeama de lamaie sau otet. La servire adaugam smantana la fiecare in farfurie si servim ciorba cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Laly 1

28.06.2010, 22:22

Aici cred ca toata lumea vine dupa miros

Julie 1

29.06.2010, 09:57

mama mea ne facea asa ceva...si noi fugeam cand vedeam ce e in farfurie..... Dar acum taaare as manca o portie! Si sa stii ca dupa miros am venit!

mihaelar63 1

30.06.2010, 16:14

5 furculite , ce i-ar placea la barbatu -meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana