Luam bucata de costita ,o trecem pe sub un jet de apa apoi o portionam.
Varza o spalam bine si o taiem fideluta.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morcovul il radem de coaja,apoi il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Rosiile le taiem cubulete.
Intr-o oala punem uleiul la incins.
Adaugam bucatile de costita si le rumenim pe ambele parti.
Punem si ceapa si o inmuiem putin.
Acum punem varza,zarzavatul si morcovul ,apoi punem apa dar sa acopere bine varza ,sa nu fie doar pana la nivelul ei,ci sa depasesca putin.
Lasam sa fiarba la foc potrivit acoperind oala.
Cand costitele sunt bine patrunse si varza la fel,adaugam rosiile cu tot cu sucul lor si pasta de tomate.
Condimentam cu sare,piper si boiaua de ardei.
Mai lasam sa fiarba maxim 10 minute,apoi oprim ciorba.
Deasupra presaram patrunjel si e buna de servit.
Pofta buna!!!