Ciorba de vacuta cu multe legume

de Panacris in Ciorbe, 15 Iun 2011 | 9002 vizualizari

 

Legumele de vara au inundat piata! M-am gandit la o ciorba/supa cu multe legume! Deoarece in familia noastra leguma cea mai dorita este "carnea", am adaugat si un pic de carnita de vacuta. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • ceapa verde 4 fire
  • morcovi 2 bucati
  • telina 1 bucata mai mica
  • pastarnac 1 bucata
  • dovlecei 2 bucati
  • fasole verde 200 gr.
  • conopida 1 bucata mica
  • brocoli 1 bucata mica
  • ardei verde sau rosu 1 bucata
  • rosii 2 bucati
  • piept de vacuta  300 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu multe legume:

Ceapa verde sa toaca marunt si se caleste in apa cu ulei. Carne se taie in bucatele, se adauga la ceapa. Intre timp se curata legumele si se toaca marunt. Dupa ce carnea e fiarta pe jumatate, se adauga si cubuletele de legume. S lasa la fiert cca. 30 de minute. Ciorba se asezoneaza cu sare si piper. La servire se presara patrunjel si leustean taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu multe legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole galbena