Ciorba de vacuta

de Ubulika in Ciorbe, 2 Noi 2012 | 5120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne de vita
  • patrunjel radacina
  • telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei sau 1 lingura pasta de ardei
  • 2 cartofi
  • leustean
  • bors
  • sare,boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea se pune la fiert in apa rece si o lingurita de sare. Se toaca ceapa si legumele se taie cuburi. Spumam cat este necesar fiindca face multa spuma. Cand nu se mai face spuma punem si legumele. Lasam sa fiarba la foc mic.cca 40 minute. Cand este mai mult de  jumatate fiarta carnea punem si cartofii cubulete. Mai lasam 20 -30 minute sa fiarba si cartofii.

La sfarsit fierbem separat 2 linguri rase de bors in 2 cani de apa, depinde cat a scazut si supa. Punem un varf de lingura de bulion. Se lasa sa mai dea cateva clocote si stingem focul. Presaram leustean tocat.

Se serveste cu ardei iute.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Ubulika 1

18.11.2012, 09:30

multumesc mult

Rocsi 1

18.11.2012, 14:00

La multi ani...Sa ai parte de o viata frumoasa

Ubulika 1

18.11.2012, 14:03

multumesc ,la fel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta