Ciorba de pui cu turnatei

de Miha in Ciorbe, 9 Iul 2009 | 8526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 500 ml bors acru
  • verdeata (patrunjel,marar,telina,leustean)
  • Pentru turnatei:
  • 1 ou
  • 50 g faina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu turnatei:

Carnea o punem la fiert si spumuim de cate ori este nevoie.

Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Fierberea trebuie sa fie inceata.

Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga ceapa,morcovul,ardeiul gras,toate tocate marunt.

Cand zarzavatul si carnea au fiert se adauga borsul fiert in prealabil,verdeata tocata si turnateii.Se mai fierbe in jur de 10 minute.

Turnatei:

Se amesteca faina si ouale cu putina apa.Compozitia trebuie sa aiba consistenta unui aluat moale.

Se pune intr-un cornet de hartie sau intr-o punga si se strange cu mana,apasandu-se de sus in jos,deasupra vasului cu ciorba.

Orificiul cornetului trebuie sa fie cam de marimea unei boabe de piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu turnatei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Bucataras 1

09.12.2009, 00:09

aaa, pai daca-s frecatzei se skimba treaba

Bucataras 1

09.12.2009, 00:10

deci, ce-s aia frecatzei?

Ligia Bxl 1

03.01.2015, 15:13

Bucataras pana acum oi fi aflat ce sunt aia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de pangasius